Personvernerklæring

Din personvernrettigheter er viktig for oss, og vi følger retningslinjene i personvernlovgivningen nøye. Denne personvernerklæringen gir deg innsikt i hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysninger, samt hvordan vi håndterer dine personvernrettigheter.

Betrodde Parter: Dette inkluderer personer som informasjonen gjelder, som kunder, brukere eller samarbeidspartnere.
Personopplysninger: Dette omfatter informasjon knyttet til en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, osv.
Dataansvarlig: Dette er den ansvarlige for formålet og midlene for behandling av personopplysninger, og som sikrer at denne behandlingen utføres i henhold til personvernlovgivningen.

Vi innhenter personopplysninger på forskjellige måter, inkludert fra deg direkte eller fra tredjeparter. Vi samler kun inn nødvendig informasjon for å oppfylle våre avtaler med deg og for å tilby best mulig tjeneste.

Vi bruker personopplysninger for å utføre tjenestene vi tilbyr, administrere kundeforhold, fakturering, levering, markedsføring og kundesupport.

Vi lagrer kun personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålet det ble samlet inn for. Dette kan variere avhengig av tjenesten vi tilbyr og gjeldende lovgivning.

Du har rett til å få tilgang til dine personopplysninger, rette eventuelle feil, begrense behandling, be om sletting og motsi behandlingen. Kontakt oss for å utøve disse rettighetene.

Vi sikrer personopplysninger gjennom tekniske og organisatoriske tiltak for å hindre uautorisert tilgang eller tap.

Vi deler kun dine personopplysninger med tredjeparter når det er nødvendig for å oppfylle våre tjenester eller på grunnlag av ditt samtykke. Vi forsikrer oss om at tredjepartene følger de samme personvernstandardene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og lignende sporingsverktøy for å forbedre nettstedets funksjonalitet og for å tilpasse markedsføring. Du kan justere innstillingene i nettleseren din for å kontrollere disse.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger eller ønsker å utøve dine rettigheter.

Vi verdsetter ditt personvern og sikrer at dine personopplysninger blir behandlet i samsvar med gjeldende lover og regler.