Våre kurs

Våre kurs

Ta førerkortet med selvtillit gjennom våre kurs

businessman-driving-vehicle-and-using-smartphone-F22YULR.jpg

Klasse B

Car and orange traffic cones, lesson in driving school concept, nobody. Teaching to drive vehicle theme. Driver's license education

Trafikalt grunnkurs

man-driving-a-car-at-night-2022-11-10-18-38-14-utc

Mørkekjøring

Woman applying first aid at crash scene, partial view

Førstehjelpskurs

trailer-attached-to-a-car-driving-on-a-highway-ca-2022-11-14-06-05-07-utc

Klasse BE/B96

Car and orange traffic cones, lesson in driving school concept, nobody. Teaching to drive vehicle theme. Driver's license education

Lastsikringskurs

Hvorfor velge oss

Gjør deg klar for kjøresuksess!

Når du står overfor valget av trafikkskole, er det avgjørende å velge en trafikkskole der du føler deg trygg og godt ivaretatt, slik at du kan få maksimalt utbytte av opplæringen og bli en sikker og selvsikker trafikant.

Med vårt langvarige engasjement innen trafikkopplæring, kan du være sikker på at du er i gode hender. Vi ønsker å fremheve noen grunner til hvorfor vi skiller oss ut som det beste valget.

Års erfaring
0 +
Sjåfører opplært
0 +
Positive tilbakemeldinger
0 +

REFERANSER

Les tilbakemeldingene fra noen av våre elever!

"Fantastisk plass og la barna dine begynne på lappen. To flotte karer som virkelig vet hva de driver med, som er rolige og tolmodige. Dette er et sted du og dine er i veldig gode hender. Med konkurranse dyktige priser. Som mor anbefaler jeg disse karene på det aller sterkeste. 😁👌🏻"

"Tipp topp tommel opp 👌🏽 Bra opplæring 👏🏽"

"dette er en skole hvor du blir hørt og tatt på alvor fra det skund du kontakter dem. de er flinke til og gid god og konstruktiv tilbakemelding som hjelper masse om du følger dem. det er lett og kommunisere med dem og de strekker seg den lille ekstra milen for att du skal føle deg trygg og velkommen."

"Eneste kjøreskolen du skal tenke å dra til, tidenes beste kjørelærere!!!!"

"Effektiv og super opplæring! 👍"

"Veldig bra trafikkskole, fikk lappen raskt og til mindre pris en forventet. Kan absolutt anbefales."

"fantastisk service. ingenting å klage på. anbefales på da sterkeste løp å kjør 😀"

"Kan virkelig anbefale Focus Trafikkskole videre. Både til de som blir 18 år, og oss voksne. Har fått grundig og god opplæring, og oppfølging av Stian i løpet av kjøreopplæringen. Takk for tålmodighet, viktige tilbakemeldinger, og ikke minst bra veiledning, slik at jeg endelig klarte å fullføre sertifikatet😃"

"Bra skole, flinke lærere. Fleksible og løsningsorienterte. Kan fagstoffet godt, lærer det bort på en god og forståelig måte. Jeg var veldig fornøyd og anbefaler dem videre. Bra å få kjørt flere forskjellige biler også, gjør det lettere ved oppkjøring."

"I passed my driving test today and it is achieved within 2 months. Thanks to my teacher Stian whose valuable guidance helped me to get this done. Stian is super cool champion in his areas and atlast I recommend Focus Trafikkskole to everyone in Stavanger."

"I am totally satisfied with Focus driving school. It owns different types of new cars and utilizes all modern ways of instructions. My tutor was Stian. Technically, he is so professional and helped me with all the important skills, legal issues, and considerations. Personally, he is so friendly and tolerant. He helped me learn from my mistakes and improve my skills. So, I passed the driving test on my first try without any negative points."

"Bra skole, flinke lærere. Fleksible og løsningsorienterte. Kan fagstoffet godt, lærer det bort på en god og forståelig måte. Jeg var veldig fornøyd og anbefaler dem videre. Bra å få kjørt flere forskjellige biler også, gjør det lettere ved oppkjøring."

"Veldig fornøyd etter at jeg har vert hos Focus. Veldig flinke å hyggelige lærere som er veldig dyktige i jobben. Behagelige å kjøre med. Anbefales på det sterkeste å ta en tur innom om du skal ta førerkort !"

"Kjempe fornøyd!"

"11/10 🤟🏽Hyggelige og flinke folk!"

"Hadde en flott opplevelse med Focus Traffikskole. Jeg byttet til Focus traffikskole rett før en måned av førerprøven og instruktøren Stian Lie Hagen justerte alle de obligatoriske timeplanene for meg før prøven og forberedte meg godt på kjøringen. Anbefales på det sterkeste Focus Traffikskole og instruktøren Stian :)"

"Jeg er helt fornøyd med Focus kjøreskole. Den eier forskjellige typer nye biler og bruker alle moderne instruksjoner. Læreren min var Stian. Teknisk sett er han så profesjonell og hjalp meg med alle viktige ferdigheter, juridiske spørsmål og hensyn. Personlig er han så vennlig og tolerant. Han hjalp meg med å lære av mine feil og forbedre ferdighetene mine. Så jeg besto førerprøven på mitt første forsøk uten noen negative poeng."

"Hyggelige og hyggelige lærere, god kommunikasjon både personlig og telefon."

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Trafikalt grunnkurs, trinnvurdering trinn 2 og 3, sikkerhetskurs på øvingsbane og sikkerhetskurs på vei (4 deler) er obligatorisk. De over 25 år kan slippe unna 10 av de 17 timene på trafikalt grunnkurs, men må fortsatt ha førstehjelp og trafikant i mørket. I tillegg ønsker vi at alle våre elever har forbikjøring, unntak for de som har førerkort fra et annet land.

Alle delene du trenger på trafikalt grunnkurs for å kunne begynne privat øvelseskjøring er inkludert i prisen på 3500. For elever over 25 år, eller med førerkort fra utlandet trengs førstehjelpsdelen og trafikant i mørket.

Bevis på fullført trafikalt grunnkurs og legitimasjon. Dersom vi blir stoppet er det elevens ansvar å fremvise dette.

Dersom annet ikke er avtalt gir vi 2 dobbeltimer (4 kjøretimer) i kreditt. Dvs. at vi da stopper kjøringen frem til utestående beløp er betalt.

Førerkortet for en gjennomsnittlig elev vil koste omtrent 35.000,-. Prisen er avhengig av mange faktorer, som f.eks. hvor raskt man lærer, hvor ofte man har mulighet til å øve, hvor man øver, hvordan man øver, hvilket tidspunkt man øver, språk. Noen klarer å få det ned til rundt 25.000,- mens andre bruker 100.000,- og enda mer. Dersom trafikklæreren din ser at dette er noe som kommer til å ta vesentlig lengre tid enn hva som er normal, så vil det bli gitt beskjed, slik at du selv kan ta en avgjørelse om dette er noe du ønsker å bruke penger på.

Gjennomsnittet bruker omtrent 40 timer. Igjen vil dette avhenge av mange av de samme faktorene som i de tidligere spørsmålene.

Vanlig arbeidstid er som regel mellom 08:00 til 16:00. Vi skal være behjelpelig så langt som mulig med å finne tider som passer best mulig for deg, og enkelte ganger kan dette bety å strekke oss til å kjøre på tidspunkter der folk normalt sett har fri, men vi ønsker å unngå dette så vidt mulig. Vi har funnet ut at dersom man planlegger og setter opp timer langt frem i tid (4-6 uker frem) så vil du kunne få oppfylt ditt ønske om å ta kjøretimer uten å ta for mye fri fra jobb/skole.

I hovedsak møter du opp på vårt kontor på Madlaveien 12. Vi kan også hente andre steder etter avtale.

Vi benytter oss av tabs.no. Her kan du få full oversikt over hvor mye man skylder, har betalt inn, osv. Vi kan sende ut faktura, men da påløper et fakturagebyr. Vi oppfordrer til betaling via tabs. Der er det to muligheter for betaling, via vipps eller nettbank.

Dersom du ønsker å bli hentet eller satt av en annen plass en på kontoret vårt skal dette avtales direkte med lærer i god tid før timen. Lærerne våre har ofte avsluttet en time like før din og trenger tid til å komme seg til avtalt punkt. Dette vil gå av tiden til kjøretimen din.

Typiske områder for trinn 2 er Våland, Eiganes, Stokka, Storhaug og Tasta. På trinn 3 kjører vi mye på Sola, Randaberg, Sandnes, Forus, Hillevåg og i sentrum. Trinn 4 er lengre turer nedover Jæren, Egersund og Oltedal.

TEORI: kan taes 6 mnd før fyller 18. Tirs-fre kl 08-13 på statens vegvesen FORUS.

Det er svært sjelden at man klarer seg med bare det obligatoriske. Det meste av den obligatoriske opplæring forutsetter at vi er i nærheten av det nivået som kreves på førerprøven. For at vi skal kunne se at nivået er der det skal være krever vi minst en dobbeltime, men veldig ofte bør man beregne mer enn det. Gjennomsnittet vil nok trenge rundt 20-30 vanlige timer utenom det obligatoriske.

Trafikalt grunnkurs består av 3 deler. 10 timer teori, førstehjelpskurs på 4 timer og trafikant i mørket på 3 timer.